Περιβαλλοντική Πολιτική
Tesoro at Sivota, Thesprotia - Environmental Policy

Περιβαλλοντική Πολιτική

Η ενεργή συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος για ένα καλύτερο μέλλον του πλανήτη είναι υπόθεση όλων μας. Τόσο ως διοίκηση όσο και όλο το προσωπικό του TESORO, γνωρίζοντας τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος γενικά, αλλά και ειδικά για την ανάπτυξη του τουρισμού, εφαρμόζουμε πολιτική Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, η οποία καλύπτει  το σύνολο των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών του καταλύματος. Στοχεύουμε δε στην ορθολογική χρήση και διαχείριση των φυσικών πόρων, στην προστασία από τη ρύπανση, καθώς και στην αξιοποίηση των ήπιων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Πισίνα με Ηλεκτρόλυση Άλατος

Η ηλεκτρόλυση άλατος αποτελεί έναν από τους πιο φιλικούς στο χρήστη και στο περιβάλλον τρόπους απολύμανσης του νερού της πισίνας. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται εξαιρετικά η ποιότητα του νερού, μειώνοντας σε ποσοστό 80% την χρήση χημικών. Ο ηλεκτρολύτης άλατος ανακυκλώνει συνεχώς το αλάτι ώστε να μην δημιουργούνται κατάλοιπα που να επιβαρύνουν το περιβάλλον. Η ηλεκτρόλυση άλατος αποτελεί αυτή τη στιγμή τον πιο υγιεινό τρόπο απολύμανσης του νερού της πισίνας. Η πισίνα απολυμαίνεται αυτόματα με έναν πιο φυσικό τρόπο για το ανθρώπινο σώμα και πιο φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον.

Φωτισμός LED

Ο φωτισμός με LED προσφέρει τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας. Τα LED έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και φιλικότερη διάθεση προς το περιβάλλον σε σχέση με τους συμβατικούς λαμπτήρες, ενώ παράλληλα δεν περιέχουν επικίνδυνα τοξικά υλικά. Τα οφέλη είναι πολλαπλά αφού διασφαλίζεται η εργονομία, η προστασία του περιβάλλοντος και η εξοικονόμηση ενέργειας


Κλιματιστικά Eco Design

Για την ψύξη/θέρμανση των διαμερισμάτων χρησιμοποιούνται κλιματιστικά οικολογικής σχεδίασης τα οποία έχουν χαμηλή κατανάλωση και υψηλή ενεργειακή απόδοση. Οι μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα είναι ακόμα ένα επιπλέον πλεονέκτημα των κλιματιστικών αυτών. Τα κλιματιστικά αυτά δεν είναι μόνο φιλικά προς το περιβάλλον αλλά προσφέρουν και σημαντική οικονομία στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος κατά την λειτουργία τους.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in